Referència: MM0288

Base circular per penjadors i prestatgeries.

Base circular per penjadors i prestatgeries d'estil industrial. És un model amb quatre forats per a cargols de fixació, amb cargol de bloqueig a la vista.

Preu 4,64 €
Més
Lliurament en 24 hores

Referència: MM0227

Perxa de plàstic sèrie 600

Penjador de plàstic de 43 cm. de llarg, amb barra i osques a la part inferior. Per penjar vestits, samarretes, aquesta perxa també la pots adquirir amb pinces per penjar conjunts, vestits, roba esportiva ... Amb ganxo de plàstic. 

Preu 0,54 €
Més
Lliurament en 48/72 hores

Referència: MM0224

Perxa de plàstic sèrie 630

Perxa de plàstic amb barra i pinces que ens permet penjar tot tipus de peces: samarretes, bruses, vestits, conjunts, roba esportiva ... Disponible en 28, 35 i 40 cm i acabats en blanc o negre amb pinces o sense elles. Ganxo de plàstic no orientable.

Preu 0,38 €
Més
Lliurament en 48/72 hores

Referència: MM0010

Penjador de 150 cm. regulable.

Penjador metàl · lic d'altura regulable des de 125 cm. fins a 200 cm., llarg de 150 cm. i extensible alhora fins als 220 cm. Aquest penjador està dissenyat per a un ús professional en botigues i magatzems. Penjadors de gran capacitat de càrrega i amb el kit de rodes opcionals pots donar-li un ús intensiu rodant per superfícies de tota mena.

Preu 73,90 €
Més
Consultar termini de lliurament
Tots els més venuts
  • Banner

Base giratòria elèctrica il·luminada.
  • Base giratòria elèctrica il·luminada.
  • Base giratòria elèctrica il·luminada.
  • Base giratòria elèctrica il·luminada.
  • Base giratòria elèctrica il·luminada.

Base giratòria elèctrica il·luminada.

MM0319

Base giratòria amb llum interior que pot girar en els dos sentits, encenent i apagant l'interruptor el sentit de gir canvia. Mesura 30 cm de diàmetre i 7 cm d'alt. Tarda 120 segons en donar un gir complet (consultar altres velocitats disponibles) i pot suportar fins a 30 Kg.

129,75 €
Quantitat
Consultar termini de lliurament

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
Descripció

Plataforma giratòria elèctrica amb il·luminació interior. Funciona connectant directament a la xarxa elèctrica de 220V. Pot girar en els dos sentits simplement encenent i apagant l'interruptor. Dissenyada per a l'exposició de joies, bijuteria, telèfons mòbils, maquetes ... Pot suportar fins a 30 Kg. Es recomana no superar 8 hores de funcionament continu sense descans.

Detalls del producte
MM0319

Be the first to write your review !

2 altres productes de la mateixa categoria:

Referència: MM-150

Base giratori elèctric

Plataforma giratòria elèctrica. Utilitza com a base per donar-li moviment als maniquís, bustos, expositors ... Cridarà l'atenció dels teus clients.  Pots veure el seu funcionament aquí: http://youtu.be/DPU7YX3AIDY

Preu 22,54 €
Més
Lliurament en 24 hores

Referència: MM0317

Base giratòria elèctrica amb led.

Base giratòria elèctrica per a exposició de rellotges, joies, maquetes ... Disposa d'un led per il·luminar l'objecte exposat. El seu gir és en sentit horari i disposa d'un interruptor amb tres posicions: Parada, gir amb llum encesa i gir amb llum apagada.

Preu 15,95 €
Més
Consultar termini de lliurament