Pagament segur per a la compra en línia en www.mimaniqui.es

Visa i MasterCard han desenvolupat un sistema per realitzar de forma segura pagaments a Internet. El sistema de Comerç Electrònic Segur es basa en què l'emissor de la targeta (banc o caixa d'estalvis) identifiqui el titular de la mateixa abans d'autoritzar el pagament per Internet.

www.mimaniqui.es està adherit a aquest protocol de seguretat (SSL) per la qual cosa, un cop seleccionats els productes i aportats les dades per realitzar la compra, s'obre una finestra que connecta amb l'entitat bancària i li sol·licita la seva identificació.

Les dades de la teva targeta i la contrasenya queden protegits per aquest sistema de seguretat (a través del protocol SSL amb connexió https) des del moment de la seva introducció i no es remeten en cap cas a la nostra empresa.

Un cop completada la identificació bancària aquest ha de comunicar amb nosaltres indicant que la compra l'està realitzant el titular de la targeta, de manera que aquest pugui completar la compra. Si la identificació no ha estat satisfactòria, l'entitat ens ho comunicarà i es cancel·la el procés sense cap càrrec a la seva targeta.

Què és 3-D Secure?

3-D Secure és un servei de seguretat per protegir-te contra l'ús no autoritzat de la targeta MasterCard o VISA. És un sistema senzill ja que no hi ha necessitat d'obtenir una targeta nova, ni de descarregar programes informàtics, ni cal pagar cap cost addicional. 'MasterCard SecureCode' o 'Verified by Visa' fan un pas addicional d'autenticació per protegir el teu compte dels usuaris no autoritzats per Internet.

Pagament via PayPal

També pots pagar via PayPal. Per ser redirigit a PayPal a l'finalitzar la teva comanda has de seleccionar PayPal com a forma de pagament. Si ja ets client de PayPal, pots confirmar el pagament indicant les teves dades d'usuari a la pàgina de PayPal. Si ets nou en PayPal, pots iniciar sessió com a visitant o obrir un compte a PayPal per confirmar el pagament.

T'enviarem el teu comanda després de rebre la teva pagament. Normalment, els pagaments via es completen en pocs minuts.

Si pagues via PayPal, sempre rebràs una confirmació de la teva comanda. Tingues en compte que en alguns casos poden ocórrer errors de tramitació en les pàgines web de PayPal.

Si vols tornar articles, l'import s'abonarà al teu compte PayPal. Després podràs decidir si vols utilitzar el saldo del teu compte PayPal o si prefereixes transferir al teu compte bancari. Això ho podràs gestionar en el teu compte PayPal.

Pagament amb Bizum

Amb Bizum podràs realitzar les compres en línia d'una manera més fàcil i còmoda. Només hauràs d'indicar el teu telèfon mòbil, validar l'operació i els diners serà transferit de forma segura des del teu compte bancari.

Pagament per transferència bancària

Si esculls aquesta modalitat de pagament, un cop finalitzat la comanda rebràs un correu electrònic de confirmació amb les nostres dades bancàries. Si no és així, comprova els filtres de la teva spam (correu no desitjat) o truca al nostre telèfon d'Atenció a l'Client: +34 672 48 38 04.

Un cop finalitzat la comanda, reservarem els productes que hagis demanat durant 10 dies i, pel que fa registrem el pagament, procedirem a l'enviament de la comanda immediatament. Recorda que, depenent de l'entitat bancària, la transferència pot trigar entre 2 i 4 dies laborables en completar-se. Les despeses de la transferència estan subjectes a la teva entitat bancària. Si ens envies el justificant de la transferència per mail a sonia@mimaniqui.es o per whatsapp a l'672 48 38 04 agilitarà l'enviament de la teva comanda i podràs rebre-entre 2 i 3 dies.

Important: perquè puguem arxivar el pagament immediatament, és imprescindible que el NOMBRE DE COMANDA que et facilitem en el correu de confirmació aparegui en la referència o el concepte de la transferència.

Pagament contra reemborsament.

Aquesta forma de pagament que posem a disposició de tots els nostres clients consisteix a pagar la comanda una vegada ho rebis a l'adreça que ens indiquis a l'realitzar el mateix. És l'empresa de transports contractada per www.mimaniqui.es qui s'encarregarà de cobrar els diners i hacérnolo arribar per transferència en els pròxims dies al lliurament. Per aquest servei l'empresa de transports cobra una comissió de 5,80 més IVA que nosaltres et cobrem en el moment de fer la comanda. A l'agència de transports només has de pagar-li l'import que apareix com a total la comanda.