Referència: MM0288

Base circular per penjadors i prestatgeries.

Base circular per penjadors i prestatgeries d'estil industrial. És un model amb quatre forats per a cargols de fixació, amb cargol de bloqueig a la vista.

Preu 7,10 €
Més
Consultar termini de lliurament

Referència: MM0227

Perxa de plàstic sèrie 600

Penjador de plàstic de 43 cm. de llarg, amb barra i osques a la part inferior. Per penjar vestits, samarretes, aquesta perxa també la pots adquirir amb pinces per penjar conjunts, vestits, roba esportiva ... Amb ganxo de plàstic. 

Preu 0,70 €
Més
Lliurament en 48/72 hores

Referència: MM0010

Penjador de 150 cm. regulable.

Penjador metàl · lic d'altura regulable des de 125 cm. fins a 200 cm., llarg de 150 cm. i extensible alhora fins als 220 cm. Aquest penjador està dissenyat per a un ús professional en botigues i magatzems. Penjadors de gran capacitat de càrrega i amb el kit de rodes opcionals pots donar-li un ús intensiu rodant per superfícies de tota mena.

Preu 78,20 €
Més
Lliurament en 24 hores

Referència: MM0224

Perxa de plàstic sèrie 630

Perxa de plàstic amb barra i pinces que ens permet penjar tot tipus de peces: samarretes, bruses, vestits, conjunts, roba esportiva ... Disponible en 28, 35 i 40 cm i acabats en blanc o negre amb pinces o sense elles. Ganxo de plàstic no orientable.

Preu 0,38 €
Més
Lliurament en 48/72 hores
Tots els més venuts
  • Banner

Provador roba

MM0126

Barra metàl · lica per provador, amb forma semi circular, en angle o recta. Per instal · lar en parets rectes, en cantonada o entre dos murs. D'instal · lació molt fàcil i ràpida, inclou la tota cargols necessària per instal · lar. Posa't en contacte amb nosaltres si necessites mesures diferents a les aquí publicades.

Seleccioneu forma
39,70 €
Lliurament en 24/48 Hores
Quantitat
Lliurament en 24 hores.

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
Descripció

Emprovadors desmuntables tub de metall cromat de 25 mm. de diàmetre. Admeten l'ús de cortines amb ollados, anelles les travetes. Especialment dissenyat per instal · lar en Oposats en llocs si DISPOSA Molt Espai, inclosos passadissos Doncs és una Vegada Es Pot cortines recollides ells es mouen a través de diferents Ells. Indispensable element en Qualsevol botiga de roba.

Detalls del producte
MM0126

Be the first to write your review !

3 outros produtos na mesma categoria:

Referência: MM0168

Cortina tester

Cortina de tecido testador loneta na cor com ilhós. As medidas de cortina são 140x220 cm. Se você estiver usando cortinas com nossos testadores, por favor, note que você vai precisar de duas cortinas para cobrir todo o perímetro.

Preço 25,17 €
Mais
Põe-te em contacto para consultar prazo de entrega

Referência: MM0299

Estrutura para probador desmontable.

Estrutura para probador totalmente desmontable. Com esta estrutura poderá dispor de um probador de roupa em qualquer lugar e transladá-lo ou desmontá-lo quando assim o precise. As medidas são de 90 cm de largo por 90 cm de longo e a altura de 2 metros. Dispõe de um prático colgador num canto.

Preço 125,33 €
Mais
Põe-te em contacto para consultar prazo de entrega

Referência: MM0156

Cortinas destacável estrutura testador.

Conjunto de cortinas feitas de tecido de lona como estrutura removível para nosso provador. Este conjunto de cortinas é formado por uma cortina para cobrir três lados e um testador de cortina destacável para aceder ao testador. Disponível em 2 cores: preto e cinza. Para contato outras cores.

Preço 102,36 €
Mais
Contacte consultar entrega